ДАЛЬНЕВОСТОЧНЫЙ ФЕДЕРАЛЬНЫЙ ОКРУГ

Украина

Беларусь

Казахстан

Наша фирма уже в течении 8 лет занимается обработкой посевов в Ульяновской области и Татарстане. Сначала работали на прицепных опрыскивателях, в 2004 году купили пневмоходы "Туман", "Роса" и "Рубин" для сравнения в работе. Наша фирма отдала предпочтение пневмоходам "Туман". Они оказались надежными в эксплуатации и простыми в ремонте. Любые вопросы с запчастями решаются производителем пневмохода, фирмой "Пегас-Агро", оперативно, что повышает эффективность использования техники. Данная техника показала свою незаменимость при полевых работах, высокую производительность, хорошее качество и низкую себестоимость. В последующие годы мы приобрели еще три "Тумана". Работаем только опрыскивателями в основном на химпрополке. В среднем, выработка на машину 10 000 гектаров в год.

Опрыскиватели и разбрасыватели "Туман" занимают высшие места на выставках сельскохозяйственной техники

Дипломы и награды

Награды и дипломы ...

Сертификаты и патенты ...

20 июня 2014 года состоялась демонстрация самоходной машины Туман-2 отечественного производителя «Пегас-Агро».

С 23 июля 2014 года состоялся День поля на базе ООО «Васильевское» Ставропольского района Самарской области.

22 ноября вышла передача "Сельское утро", в которой рассказывали о нашей технике.

Если у вас возникли вопросы по продукции "Пегас-Агро" - напишите нам:

І “Туман” у дапамогу (на белорусском языке)

НОВУЮ тэхніку расійскай вытворчасці для апрацоўкі пасяўных плошчаў набылі нядаўна ў акцыянерным таварыстве “Занарацкі”. Працуе на ёй механізатар Аляксей Селюкоў. Сустрэліся з ім у Старлыгскай зоне на рапсавым участку. Аляксей Сяргеевіч расказаў:

— Называецца агрэгат “Туман-2”. Прызначаны для ўнясення ядахімікатаў, КАСа, а таксама мінеральных угнаенняў. Нават сады ім можна апырскваць пры неабходнасці. Літаральна на днях даставілі яго ў гаспадарку са сталіцы, непасрэдна з сельскагаспадарчай выставы. Асвоіўся з агрэгатам хутка, як-ніяк 17 год выконваў на “Мікасане” работы па хімапрацоўцы і падкормцы пасеваў. Зараз вось на рапсавым палетку ўношу прэпарат супраць пустазелля. Тэхніка сучасная, спраўляецца з пастаўленай задачай эфектыўна. Працаваць на ёй зручна, ды і расход паліва невялікі. Так што, пакуль задаволены. А там пабачым…

Падключыўся да размовы аграном вытворчага участка №2 Баляслаў Урбановіч.

— Сёння мы якраз тут, ля Яневіч, закончылі сяўбу азімага рапсу, маем яго 400 гектараў. Паспяхова справіўся з гэтай задачай вопытны механізатар Міхаіл Хільман, які таксама працуе на сучаснай тэхніцы — трактары “Чэленджэр”. У многім дзякуючы яму завяршылі сяўбу раней вызначанага тэрміну. Рыхтуем цяпер плошчы пад азімыя збожжавыя культуры. Работа ў гаспадарцы ідзе поўным ходам: прасуем салому, уносім мінеральныя ўгнаенні. Выйдзем у поле прыкладна 5 верасня. Пасеяць трэба 800 гектараў жыта.

— Але ж і сёлетні ўраджай яшчэ не ўвесь сабраны. Тая ж кукуруза чакае сваёй чаргі. Якія, дарэчы, на яе віды?

— Падсушыла яе крыху гэтым летам, таму і масы менш. Але, думаю, у цэлым будзем з ураджаем. Усе мінеральныя угнаенні былі ўнесены, дагледзелі гэту культуру як след.

Зайшла гаворка і пра новы агрэгат “Туман-2”. Тым больш, што назіралі за яго работай.

— У Расіі такая ўстаноўка ёсць у многіх гаспадарках, — сказаў Баляслаў Іванавіч. — А ў Беларусі, наколькі ведаю, мы першымі яе займелі. Вунь гляньце як ідзе па полі — быццам самалёт, расправіўшы шырока штангі-крылы. Яшчэ абеду няма, а ўжо 60 гектараў на рахунку Аляксея Селюкова. А за дзень, пры такім раскладзе, дзве сотні гектараў зможа апрацаваць. І, думаю, “Туман” з цягам часу сябе апраўдае.

Аляксандр БЫКАЎ.

На здымках: 1. Аляксей Селюкоў апрацоўвае пасевы на новым агрэгаце “Туман-2”; 2. Механізатар Міхаіл Хільман гатовы да сяўбы азімых збожжавых культур.

Фота Георгія Прысмакова.

Газета "Нарачаныская заря" 25 августа